Observatori TIC d'Entitats Locals

Actualment soc el Cap de Informàtica i Tecnologies de la Informació i serveis TIC de l'Ajuntament de Pineda de Mar. Treballo vinculat al sector de les tecnologies a l'Administració Pública des de l'any 1999. Inicialment en un projecte concret per garantir l'efecte de l'any 2000, i d'això ja fa vint anys.  En el transcurs d'aquests anys, hem anat disfrutant i aprenent plegats (tant l'administració, com els companys com jo mateix) en aquesta aventura de modernitzar i digitalitzar l'Administració.   La resistència al canvi, la implantació de nous models de dades o d'arquitectures tecnològiques o l'adequació a les Lleis 39/2015 i 40/2015 són el nostres reptes del dia a dia; per arribar a bon port, ens cal acompanyar-los amb la millor predisposició, actitut, aptitut i també una mica d'enginy.

Aquest últim any, per fonamentar els coneixements teòrics vaig encetar l'aventura de fer un màster, on com a treball final de grau m'ha portat a iniciar aquest projecte de Observatori TIC d'Entitats Locals, el qual espero que sigui d'utilitat i que tingui vida més enllà del meu impuls inicial. L'objectiu inicial era identificar la mançanca d'anàlisi i sistematització d'indicadors clau tant d'activitat com de rendiment del sector de TI dins de les administracions públiques.  Disposar d'un primer estàndard o catàleg d'indicadors que fèsin fàcil posar en valor  i visualitzar la tasca que es realitza moltes vegades més amb bones intencions que amb recursos dins de les entitats locals.

Finalment, i com en tot projecte, els camins m'han portat a poder aportar a la comunitat un primer Observatori TIC d'Entitats Locals amb la "foto" actual dels serveis que han participat de les enquestes i han dipositat la confiança en mi.   Agraïr aquí a totes les persones i entitats que d'una manera o altre, han cregut en el projecte i l'han fet possible.

L'any 2019 espero poder seguir treballant per tenir aquest estàndard d'indicadors de referència i facilitar-nos una mica la dura feina dels CIOs/CTOs de les diferents administracions públiques.

Si esteu interessats en saber encara més sobre mi, podeu trobar més informació sobre mi al perfil de lindekIn o enviar-me un correu electrònic.